Lapin Alueteatteri kiertueella Täti ja minä -musta komedia.

06.02.2017 - 07.02.2017
Alkaa 00:00 - Loppuu 19:00

Lapin Alueteatteri kiertueella Täti ja minä -musta komedia.
Ma 6.2. klo 19 Ivalon ala-asteen iso sali ja
Ti 7.2. klo 19 Inarin koulun SaliLiput aikuisille 17 €, opiskelijoille 10 €, muualla 20 / 12 €.Lipunmyynti on avoinna tunnin ajan ennen näytösten alkua esityspaikoilla.

Kirkonkylällä uinuu ullakkohuone, jota asustaa iäkäs täti. Hänen hiljaiselonsa katkeaa, kun mies astuu sisään ja laskee matkalaukkunsa. Tämä on saapunut suurkaupungin sykkeestä saattamaan kuolevaa sukulaistaan tuonpuoleiseen. Uhrauksen on määrä näyttää jalolta mutta se haalistuu jäätyään vaille vastakaikua. Täti kun ei taivu yhteistyöhön huolimatta johdattelusta, kauniista sanoista tai rumiksi tarkoitetuista teoista.
Miehen vierailu alkaa venyä ja hautajaissuunnitelmat pilaantua, kun tädin terveydentila ei käänny toivottuun suuntaan. Jää tapettavaksi aikaa, minkä voi hoitaa vaikka luomalla ihmissuhdetta vieraaseen lähimmäiseen.
Täti ja minä on musta komedia, ruumiinvalvojaiset kahdelle yksinäiselle. Kun näytelmän täti pysyy hiljaa ja hengissä, hänen saattohoitajansa paljastaa menneisyytensä polttopisteitä. Heidän tarinansa kysyy, mikä on kohtaamisen merkitys ihmiselämässä. Voiko toisen kautta tulla ehjäksi?
Näytelmän rooleissa tätinä nähdään Pirjo Leppänen ja sukulaismiehenä Kari Koivukangas. He vievät sinut ullakkohuoneen odottavaan tunnelmaan Rovaniemen Teatterin pienellä näyttämöllä ja Lapin kiertueella.
Työryhmä
Käsikirjoitus: Morris Panych
Ohjaus: Eljas Liinamaa
Rooleissa: Kari Koivukangas ja Pirjo Leppänen

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: