Järjestö-, sote- ja hytetoimijoiden timanttinen yhteistyö Lapin hyvinvointialueella

14.09.2021
Alkaa 15:00 - Loppuu 17:30

Kutsumme lappilaiset järjestö- ja yhdistystoimijat, järjestöyhdyshenkilöt, hyvinvointikoordinaattorit, sote-ammattilaiset, kehittäjät ja päättäjät rakentamaan yhdessä timanttista sote-hyte-järjestöyhteistyötä Lapissa.

Tarkoituksena on edistää eri toimijoiden yhteistyötä kohtaamalla työpajoissa sekä mahdollistaen yhdessä suunnittelua asian äärellä. Työpajatyöskentelyn tuloksena syntyy ehdotus Lapin hyvinvointialueen sote-hyte-järjestötoimijoiden yhteistyöstä.

Pullakahvien lisäksi tarjolla on ideointia, työskentelyä ja näkökulmien vaihtamista. Pääset vaikuttamaan ja kertomaan näkökulmasi. Saat vinkkejä jo olemassa olevista sote-hyte-järjestöyhteistyön hyvistä käytännöistä ja toimintatavoista. Tilaisuus on mahdollisuus tutustua ja rakentaa yhteistyötä alueesi muiden toimijoiden kanssa.

Inarin tilaisuus järjestetään tiistaina 14.9. klo 15 - 17.30 Osallisuuskeskus Ainolassa osoitteessa Petsamontie 9, Ivalo. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://link.webropol.com/s/timanttinen-yhteistyo-tilaisuudet

 

Lisätietoja: hyvinvointikoordinaattori Verena Kortelainen, puh. 040 626 1018, verena.kortelainen@inari.fi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: