Inarin kunnan Suomi 100 -juhlakonsertti -Vesa-Matti Loiri, Peter Lerche

28.07.2017
Alkaa 19:00 - Loppuu 20:30

Inarin kunnan Suomi 100 -juhlakonsertti, jota tähdittävät Vesa-Matti Loiri ja Peter Lerche.

Legenda.

Kaikkien aikojen legendaarisin suomalainen näyttelijä, laulaja ja urheilun moniottelija Vesa-Matti Loiri.

Veskun yli 50-vuotiseen uraan mahtuu koko kansaa koskettavia ikimuistoisia hetkiä. Hän on poikkeuksellinen artisti ja viihdyttäjä kotimaassaan, mutta varmasti myös laajemmassa mittakaavassa uran pituuden ja monipuolisuuden vuoksi.

Hänen albumejaan on myyty pelkästään tällä vuosituhannella yli 600 000 kappaletta ja koko uran aikana reilusti yli miljoona kappaletta. Yleisön pitkäaikainen toive toteutuu myös, kun Inarissa viihtyvä Vesa-Matti Loiri saapuu vihdoin Inariviikkojen lavalle Sajokseen.

Vesa-Matti Loirin ja Peter Lerchen yhteistyö on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kaksikon rakastetut ja ikimuistoiset sovitukset Loirin tunnetuksi tekemistä klassikoista ovat tulleet jäädäkseen. Pitkä yhteinen taival kuuluu ja näkyy kykynä tuoda laulut kuulijaa lähelle ja luoda unohtumaton musiikillinen elämys.

Suomi 100 -juhlakonsertin lämppäribändiksi nousee paikallinen kokoonpano Uoma.

"Ihmisen suhteesta luontoon ja toinen toisiinsa kertovat Katri Kittilän tunnelmoivat sävellykset, joita yhtye Uoma tulkitsee soitollaan. Juuri rivinsä tiivistänyt kokoonpano muodostuu neljästä soittajasta: Katri Kittilä, laulu ja koskettimet, Janne Lappalainen, sähkökitara, Nicolas Francett, sello sekä Kevin Francett, lyömäsoittimet."

Liput ovat myynnissä Lipputoimisto.fi -palvelussa ja Sajoksessa arkisin klo 9-17, nro 010 839 3168.

Kuljetus Vesa-Matti Loirin konserttiin 17:30 Kunnantalolta, paluu konsertin jälkeen.
Kuljetuksen hinta 20,00 eur/henkilö, lapset alle 7 v. ilmaiseksi.

Järjestäjä Inarin kunta

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: