Elokuvateatteri Aslakin ohjelmisto viikolla 38 / 2021

23.09.2021 - 27.09.2021
Alkaa 18:00 - Loppuu 21:00

Persian oppitunnit
To 23.9. klo 18
Ikäraja K16, liput 9 €, kesto 2h 12min.

Ryhmä Hau –elokuva (dub.)
Pe 24.9. klo 16.30
Su 26.9. klo 16
Ikäraja K7, liput 9 €, kesto 1h 26min.

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia
Pe 24.9. klo 19
La 25.9. klo 16
Su 26.9. klo 18.15
Ikäraja K12, liput 9 €, kesto 1h 22 min.

Dyyni
La 25.9. klo 18.30
Ma 27.9. klo 18
Ikäraja K12, liput 10 €, kesto 2h 36min.

Noudatamme THL:n ja AVI:n koronaturvallisuusohjeita.
Tervetuloa leffaan oireettomana ja muista oma kasvomaski, kiitos!

Persian oppitunnit
Vuoden 1942 miehitetyssä Ranskassa SS-sotilaat pidättävät Gillesin (Nahuel Pérez Biscayart) ja lähettävät hänet kohti tuhoamisleiriä. Matkalla Gilles välttyy täpärästi teloitukselta väittämällä, ettei ole oikeasti juutalainen vaan persialainen.

Hätävalhe pelastaa Gillesin hengen, mutta johdattaa hänet pian entistä pahempaan pulaan. Keskitysleirillä hän saa tehtäväkseen opettaa persian kieltä upseeri Kochille (Lars Eidinger), joka haaveilee ravintolan perustamisesta Iraniin sodan päätyttyä.

Gilles päättää pitää kiinni peitetarinastaan: hän suoriutuu tehtävästä keksimällä omasta päästään ”persiankielisiä” sanoja ja opettamalla niitä Kochille. Järjestely herättää epäilyksiä niin muissa vangeissa kuin vartijoissakin. Kochin epäilykset voimistuvat päivä päivältä ja Gilles tietää, että hänen salaisuutensa voi paljastua hetkenä minä hyvänsä…  Genre: draama, sota.

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia
Kaikki kaipaavat rakkautta – myös pyörätuoliinsa sidottu Jaakko. Hän ei ole koskaan tavannut rakastaan kasvokkain, mutta puhelimen välityksellä hän tapaa Sirpan päivittäin, tuntikausia jutellen.

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia on ennennäkemätön rakkaustarina, jossa Petri Poikolainen tekee elämänsä roolin kotinsa vankina olevana miehenä. Vankilan muurit kaatuvat, kun Jaakko (Petri Poikolainen) päättää lähteä rakkaansa luo. Päätös ei ole helppo sillä Jaakko on sokea ja halvaantunut rinnastaan alaspäin - ja matka on taitettava yksin. Päästäkseen perille, Jaakon on luotettava viiden tuntemattoman ihmisen apuun. Mikä voisi mennä pieleen?

Elokuva on käsikirjoittaja-ohjaaja Teemu Nikin viides ja kiistämättä tähän mennessä sykähdyttävin pitkä elokuva. Genre: draama.

Dyyni
Oscar-ehdokas Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) ohjaa Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin elokuvan Dyyni, joka perustuu Frank Herbertin samannimiseen menestysromaaniin.

Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan. Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta ja arvokkaimmasta tunnetusta raaka-aineesta – hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet – vain pelkonsa voittavat selviävät.  Genre: draama, seikkailu, scifi.

Ryhmä Hau –elokuva (dub.)
Ryhmä Hau on vauhdissa! Joukon suurimmasta vastustajasta, pormestari Hanttisesta tulee läheisen Jännälän kaupunginjohtaja, ja hän ryhtyy heti aiheuttamaan ikävyyksiä. Rikun ja sankaripentujen on matkustettava Jännälahdesta kaupunkiin uusiin haasteisiin. Yksi pennuista joutuu kohtamaan menneisyytensä, ja koko tiimi saa uuden apurin etevästä mäyräkoira Lillistä. Pennut varustautuvat uusilla huikeilla laitteilla ja vekottimilla ja lähtevät pelastamaan Jännälän kaupungin asukkaat!

Ryhmä Hau -elokuvan ikäraja elokuvateattereissa on 7. Ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta huoltajan vastuulla, jolloin 4-6-vuotiaat pääsevät katsomaan elokuvan täysi-ikäisen seurassa. Genre: animaatio, koko perheen elokuva.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: