Inariviikot-konsertti: Okra Playground

26.07.2022
Alkaa 19:00 - Loppuu 21:00

Elektrofolkyhtye Okra Playground yhdistää traditionaaliset instrumentit moderneihin äänimaisemiin, isoon soundiin ja vahvoihin lauluharmonioihin. Musiikki ponnistaa suomalaisesta kansanperinteestä, mutta kurkottaa genren ulkopuolelle elektroon ja poprockiin. Kolmen naislaulajan vahvat äänet, ajattomat tekstit, hypnoottiset rytmit ja musiikin mystinen energia kuljettavat kuulijan sekä kaukomatkoille että takaisin kotiin.

“Poikkeavaa sointia ja ennen kaikkea ronskiutta ja rohkeutta. [...] sopisi yhtä lailla rockfestivaaleille siinä missä kansanmusiikkitapahtumiin.”  Helsingin Sanomat 4/2018.

Vuonna 2018 ilmestyi odotettu toinen levy Ääneni yli vesien (Nordic Notes, DE), joka jatkoi debyyttilevy Turmion (2015, Nordic Notes, DE) tuomaa arvostelu- ja listamenestystä sekä kotimaisissa että kansanvälisissä mediajulkaisuissa. Vuonna 2016 Okra Playground esiintyi showcase-artistina Womex-suurtapahtumassa ja sen jälkeen yhtye on kerännyt täysiä yleisöjä aina Malesian Rainforest Music Festivalilta Flow Festivaliin ja keikkaillut muun muassa Pohjoismaissa, Virossa, Saksassa, Belgiassa, Iso-Britanniassa ja Hong Kongissa. Yhtyeen kolmas levy julkaistaan loppusyksystä 2022.

Okra Playground:
Maija Kauhanen – laulu, kantele
Päivi Hirvonen – laulu, viulu, jouhikko
Essi Muikku – laulu, kantele
Sami Kujala – sähköbasso
Veikko Muikku – haitari, syntetisaattori
Oskari Lehtonen – perkussiot

Konsertissa on väliaika, jolloin mahdollisuus kahvitella Kahvila Caiju:ssa.
---------------------------------

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Menesjärventie 2, 99870 Inari

15 € aikuiset, 12 € opiskelijat, eläkeläiset, lapset. Lapset alle 10v 5€

Lippuja voi ostaa ennakkoon elokuvateatteri Aslakista perjantaina 15.7. ja 22.7. klo 15-16

Järjestäjä: Inarin kulttuuritoimi

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: