Elokuvateatteri Aslakin ohjelmisto 18.-23.5.2022

18.05.2022 - 23.05.2022
Alkaa 18:00 - Loppuu 20:00

Muumipapan Urotyöt - Erään Nuoren Muumin Seikkailut
Ke 18.5. klo 18
Ikäraja S, liput 9 €, kesto 1h 14min.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
To 19.5. klo 18.00 viimeinen näytös!
Ikäraja K12, liput 10 €, kesto 2h 6min.

Hurja jengi (dub.)
Pe 20.5. klo 17
Su 22.5. klo 16
Ikäraja K7, liput 9 €, kesto 1h 40min.

Mc Helper Bekings
Pe 20.5. klo 19.30
La 21.5. klo 19
Ikäraja K12, liput 9 €, kesto 1h 40 min.

Downton Abbey: Uusi aikakausi
La 21.5. klo 16
Ma 23.5. klo 13 päivänäytös ja viimeinen esitys!
Ikäraja -S-, liput 10 €, kesto 2h 5min.

Minä, Zlatan
Su 22.5. klo 18.30
Ma 23.5. klo 18
Ikäraja K7, liput 9 €, kesto 1h 43min.

Noudatamme AVI:n koronaturvallisuuskäytänteitä. Lipunmyynti alkaa puoli tuntia ennen näytöstä.
Tervetuloa leffaan oireettomana ja omaa maskia saa käyttää, kiitos!


Hurja jengi (dub.)
Kukaan ei ole koskaan ollut yhtä huono olemaan kiltti kuin Hurja jengi. Suosittuun kirjasarjaan perustuvassa DreamWorks Animationin toimintaseikkailussa eläinpahisten rikollisjengi punoo kaikkien aikojen ovelimman juonen — he ryhtyvät mallikansalaisiksi.

Hurja jengi koostuu viidestä konnasta. Joukioon kuuluvat sulava taskuvaras herra Susi, kaiken kokenut murtovaras herra Käärme, naamioitumisen mestari herra Hai, äkkipikainen korsto herra Pirajia ja naseva hakkeri neiti Tarantella.

Mutta kun vuosikausia jatkuneiden huijausten ja takaa-ajojen jälkeen jengi jää viimeinkin kiinni, herra Susi tekee diilin, jota hänellä ei ole aikomustakaan noudattaa: vankilalta välttyäkseen Hurja jengi ryhtyy kiltiksi.

Professori Marmeladin, nirppanokkaisen mutta ihastuttava marsun opastuksella Hurja jengi aikoo saada maailman uskomaan heidän parantaneen tapansa. Mutta pikkuhiljaa herra Susi alkaa epäillä, että hyväntekeminen tarjoaa sitä, mitä hän on aina kaivannut: hyväksyntää. Joten kun kaupunkia uhkaa uusi pahis, herra Susi päättääkin yrittää tehdä porukastaan oikean hyvisjengin.

Hurja jengi perustuu Aaron Blabeyn samannimisen hittikirjasarjaan. Sen on ohjannut Pierre Perifelin (Kung Fu Panda -elokuvien animaattori). Elokuvan tuottajat ovat Damon Ross (Trolls, The Boss Baby, Nacho Libre) ja Rebecca Huntley (The Boss Baby). Vastaavat tuottajat ovat Aaron Blabey, Etan Cohen ja Patrick Hughes.

Genre: animaatio, jännitys, koko perheen elokuva.

***

Minä, Zlatan
Minä, Zlatan on uskomaton altavastaajan tarina pahamaisen rosengårdilaislähiön pojasta, joka raivasi tiensä suureen maailmaan tahdonvoimalla, kovalla työllä ja uskolla omiin kykyihinsä. Elokuva vie katsojan Malmön lähiöiden sorakentiltä suurimpien jalkapalloseurojen jättistadioneille. Zlatan on osoittanut, että kaikki on mahdollista ja että kuka tahansa voi saavuttaa menestystä.

Suorasukainen jalkapallotähti ei syntynyt maajoukkueen ylistettynä sankarina. Hänen piti taistella vastoinkäymisestä toiseen sekä yksityiselämässään että urheilun saralla saavuttaakseen suuren unelmansa, joka johti satoihin maaleihin, maaotteluihin ja huimaaviin siirtosummiin. Zlatanista tuli yksi maailman suurimmista jalkapalloikoneista ja puhutuin ruotsalainen, joka koskaan on elänyt.  Genre: draama.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: