Radio Inari

Radio Inari on osa Inarin kunnan viestintäpajaa. Radiossa työskentelee paikallisia nuoria, jotka ovat erilaisilla työvoimapoliittisilla työsopimuksilla töissä. Nämä radiojuontajat ja -tekijät ovat persoonallisia ja rohkeita nuoria, jotka tekevät Radio Inarista omaperäisen ja myös musiikillisesti valtavirrasta poikkeavan radiokanavan. Työllistämällä paikallisia nuoria radiotyöhön, on yksi keino ehkäistä nuorten syrjäytymistä.

Näin ollen Radio Inari ei ole mihinkään muottiin valettu radiokanava. Olemme itsenäinen ja omaperäinen, Suomen pohjoisin paikallisradio. Radio Inari on mukana monissa kunnan järjestämissä tilaisuuksissa, mm.: Yrittäjäpäivän tapahtuma - nuoret vs. yrittäjät, jossa pyrimme tuomaan yrittäjyyttä nuorille tutuksi urheilun keinoin, Kyyläradio kyylää nuorten tekemisiä koulujen päätöspäivänä ja loppukesästä päästään Inariviikkojen tunnelmiin, onhan Radio Inari Inariviikkojen virallinen tapahtumaradio. Kunnallispolitiikkaa unohtamatta, taajuuksiemme kautta kuullaan myös Inarin kunnan valtuuston kokoukset ympäri vuoden. Kanavalta kuulet myös ne tärkeimmät, paikalliset ajankohtaiset aiheet ja ajatukset haastattelujen ja galluppien muodossa.

Teknisesti Radio Inari antaa mahdollisuuden tehdä sellaista ohjelmaa, joka kestää vertailun. Tekniikka muuttuu jatkuvasti, mikä on myös helpottanut radion pyörittämistä ja tuonut lähetysaikaa lisää. Ohjelmakartat ja lähetykset suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa ja nuoret itse vaikuttavat lähetyksen sisältöön. Mietimme yhdessä, mitä kuulija haluaa kuulla, jotta voimme palvella kuulijaa parhaalla mahdollisella tavalla. Niin musiikillisestikin kuin toimitettujen juttujenkin osalta. 


Radio Inari ei ole minkään suuren yhtiön alaisena, siksi musiikkitarjontamme poikkeaa laajasti valtavirtamusiikista. Ja se jos mikä on piristävää kuunneltavaa! Pyrimme tarjoamaan jokaiselle kuulijalle jotakin omaa. Laaja ja poikkeava musiikkikattaus yhdessä persoonallisten ja rohkeiden juontajien kanssa tekee Radio Inarista uniikin ja erilaisen!

 

Radio Inari, Suomen pohjoisin paikallisradio

Mistä löytyy mitäkin?

Nettiradiota voit kuunnella pöytäkoneella kuin älylaitteillakin, missä ja milloin tahansa. Soundcloudista löydät yksittäisiä haastatteluja, joita voit myös kuunnella missä ja milloin tahansa. Facebook-sivua päivitämme reaaliaikaisesti, josta näet esimerkiksi kuka juontaa Ihanassa aamussa ja mikä on päivän kuuma peruna Ajanvirrassa-lähetyksessä. Kuulijapalaute on tärkeää ja haluamme, että myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lähetykseemme. Otamme siis ilomielin vastaan palautetta laidasta laitaan, oli se sitten biisitoive, kritiikki tai juttuvinkki, kaikki ovat tervetulleita!

 

 

Nettiradio: https://radioinari.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/Radio-Inari-290294561022275/

Palautetta, juttuvinkkejä, biisitoiveita yms. osoitteeseen: palaute@radioinari.fi 

 

Oma mainos Radio Inarin taajuuksille?

Myymme mainosaikaa pääosin paikallisille ja Ylä-Lapin alueen yrittäjille ja toimijoille. Voimme suunnitella mainoksen yhdessä sinun kanssa sinun toiveiden mukaisesti tai voimme myös tehdä valmiin mainoksen. Radio Inari kuuluu fm-taajuuksien lisäksi myös netissä, jolloin vain taivas on rajana. Näin ollen mainos kuuluu ympäri maailman, kunhan on toimiva nettiyhteys. Tässä radiomainoshinnasto. Lisätietoja hinnastosta, suunnittelusta ja ajankohdasta saat toiminnanjohtajalta.

Yhteystiedot:

Antti Kastinen

antti.kastinen@inari.fi

Päätoimittaja, Toiminnanohjaaja

Rantatie 10 c 1

99800 Ivalo

Puh: 0407232738

 

Radio Inari

Rantatie 10 c 1

99800 Ivalo

Studionumero: 0400124284

Viestintäpaja: 016661415

radioinari@inari.fi