Radio Inari

Olemme Inarin kunnan alueella toimiva paikallisradio. Työntekijämme työskentelevät Inarin kunnan viestintäpajan kautta radiolla luoden uutta sisältöä eri ikäisille kuuntelijoille. Radio Inaria voit kuunnella 24 h mobiilin kautta mistä päin maailmaa tahansa.

Radiossa työskentelee paikallisia nuoria, jotka ovat erilaisilla työvoimapoliittisilla työsopimuksilla töissä. Nämä radiojuontajat ja -tekijät ovat persoonallisia ja rohkeita nuoria, jotka tekevät Radio Inarista omaperäisen ja myös musiikillisesti valtavirrasta poikkeavan radiokanavan. Työllistämällä paikallisia nuoria radiotyöhön, on yksi keino ehkäistä nuorten syrjäytymistä.

Näin ollen Radio Inari ei ole mihinkään muottiin valettu radiokanava. Olemme itsenäinen ja omaperäinen, Suomen pohjoisin paikallisradio. Radio Inari on mukana monissa kunnan järjestämissä tilaisuuksissa, mm.: Yrittäjäpäivän tapahtuma - nuoret vs. yrittäjät, jossa pyrimme tuomaan yrittäjyyttä nuorille tutuksi urheilun keinoin ja loppukesästä päästään Inariviikkojen tunnelmiin, onhan Radio Inari Inariviikkojen virallinen tapahtumaradio. Kunnallispolitiikkaa unohtamatta, taajuuksiemme kautta kuullaan myös Inarin kunnan valtuuston kokoukset ympäri vuoden. Kanavalta kuulet myös ne tärkeimmät, paikalliset ajankohtaiset aiheet ja ajatukset haastattelujen ja galluppien muodossa.

Ohjelmakartat ja lähetykset suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa ja nuoret itse vaikuttavat lähetyksen sisältöön. Mietimme yhdessä, mitä kuulija haluaa kuulla, jotta voimme palvella kuulijaa parhaalla mahdollisella tavalla. Niin musiikillisestikin kuin toimitettujen juttujenkin osalta. 


Radio Inari ei ole minkään suuren yhtiön alaisena, siksi musiikkitarjontamme poikkeaa laajasti valtavirtamusiikista. Ja se jos mikä on piristävää kuunneltavaa! Pyrimme tarjoamaan jokaiselle kuulijalle jotakin omaa. Laaja ja poikkeava musiikkikattaus yhdessä persoonallisten ja rohkeiden juontajien kanssa tekee Radio Inarista uniikin ja erilaisen!

 

Radio Inari toimii nettiradiona. Soundcloudista löydät yksittäisiä haastatteluja, joita voit myös kuunnella missä ja milloin tahansa.

Ohjelmatarjonnan löydät Radio Inarin nettivisuilta www.radioinari.fi

Kuulijapalaute on tärkeää ja haluamme, että myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lähetykseemme. Otamme siis ilomielin vastaan palautetta laidasta laitaan, oli se sitten biisitoive, kritiikki tai juttuvinkki, kaikki ovat tervetulleita!

Palautetta, juttuvinkkejä, biisitoiveita yms. nettisivujen kautta tai osoitteeseen palaute@radioinari.fi

 

Oma mainos Radio Inariin

Myymme mainosaikaa pääosin paikallisille ja Ylä-Lapin alueen yrittäjille ja toimijoille. Voimme suunnitella mainoksen yhdessä sinun kanssa sinun toiveiden mukaisesti tai voimme myös tehdä valmiin mainoksen. Radio Inari kuuluu  netissä, jolloin vain taivas on rajana. Näin ollen mainos kuuluu ympäri maailman. Lisätietoja hinnastosta, suunnittelusta ja ajankohdasta saat toiminnanjohtajalta.

Yhteystiedot:

Emppu Ruismäki

eevamaaria.ruismaki@inari.fi

Päätoimittaja, Toiminnanohjaaja

Mukkavuopajantie 9

99800 Ivalo

Puh: 040 7232738

 

Radio Inari

Mukkavuopajantie 9

99800 Ivalo

Studionumero: 0400124284

Viestintäpaja: 040 7232738

radioinari@inari.fi