Avustukset

Inarin kunnan kulttuuritoimelta haettavat, vuoden 2019 avustukset on myönnetty loppuun 12.6.2019.


KULTTUURITOIMI

Julistaa inarilaisten kulttuuritoimintaa harrastavien yhdistysten ja taiteilijoiden haettavaksi vuoden 2019 toiminta-avustukset yhteensä 4.000 € ja kohdeavustukset yhteensä 4.000 € (hakuaika jatkuva). Avustusta haetaan sitä varten suunnitellulla hakukaavakkeella.

Inarilaiset kulttuuritoimintaa harjoittavat yhdistykset ja yksityiset henkilöt voivat hakea toiminta- ja kohdeavustuksia kunnan kulttuuritoimelta. Avustusta haetaan lomakkeella, jonka voi tulostaa alla olevasta linkistä tai noutaa kulttuuritoimistosta virka-aikana klo 9-15. Kaavakkeet toimitetaan vaadittavien liitteiden kera kulttuuritoimistoon, os. Inarin kunta / kulttuuritoimi, Piiskuntie 2, 99800 IVALO tai allekirjoitettuina ja skannattuina sähköisesti osoitteeseen mirja.karjalainen@inari.fi Hakukaavakkeen voi tulostaa kunnan internetsivuilta tai noutaa kulttuuritoimistosta virka-aikana.

Hakemuksen liitteet: yhdistyksiltä hakuvuoden toimintasuunnitelma ja yksittäisiltä taiteilijoilta ansioluettelo ja avustuksen käyttösuunnitelma.

Kohdeavustuksia myönnetään läpi vuoden niin kauan kuin avustusrahaa riittää. Vuoden 2018 avustusrahat myönnettiin loppuun 12.6.2017 mennessä.
Avustusten vuosittaisesta hausta julkaistaan ilmoitukset huhtikuun Inarilaisessa ja Inarin kunnan facebook-sivuilla.

Lisätietoja ja ohjeita antaa kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, puh. 040 7767 546.

Lue hakuohjeet tästä: Toiminta- ja kohdeavustusohjeet

Lataa tästä: Avustushakemuskaavake 2019