Avustukset


Kunnan avustuskäytäntöjä uudistetaan

Inarin kunta uudistaa inarilaisille yhdistyksille ja yhteisöille maksettavien avustusten käytäntöjä alkuvuoden 2020 aikana. Uudistuksen tarkoituksena on yhtenäistää ja selkeyttää kunnan avustuskäytäntöjä. Päivitetyt avustuskäytännöt on tarkoitus ottaa käyttöön asteittain, kuitenkin viimeistään vuoden 2021 avustuksia haettaessa.

Avustuskäytäntöjen uudistamisen vuoksi kunta ei ota vastaan yhdistysten tai yhteisöjen avustushakemuksia tammikuussa 2020. Avustusuudistuksen etenemisestä tiedotetaan alkuvuoden aikana kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla sekä Inarilaisessa.

Lisätietoja antaa hyvinvointikoordinaattori Verena Kortelainen, verena.kortelainen@inari.fi, nro 040 626 1018


KULTTUURITOIMI

Inarilaiset kulttuuritoimintaa harjoittavat yhdistykset ja yksityiset henkilöt voivat hakea toiminta- ja kohdeavustuksia kunnan kulttuuritoimelta. Avustusta haetaan lomakkeella, jonka voi tulostaa alla olevasta linkistä tai noutaa kulttuuritoimistosta virka-aikana klo 9-15. Kaavakkeet toimitetaan vaadittavien liitteiden kera kulttuuritoimistoon, os. Inarin kunta / kulttuuritoimi, Piiskuntie 2, 99800 IVALO tai allekirjoitettuina ja skannattuina sähköisesti osoitteeseen mirja.karjalainen@inari.fi Hakukaavakkeen voi tulostaa kunnan internetsivuilta tai noutaa kulttuuritoimistosta virka-aikana.

Hakemuksen liitteet: yhdistyksiltä hakuvuoden toimintasuunnitelma ja yksittäisiltä taiteilijoilta ansioluettelo ja avustuksen käyttösuunnitelma.

Inarin kunnan kulttuuritoimelta haettavat, vuoden 2019 avustukset on myönnetty loppuun 12.6.2019.


Avustusten vuosittaisesta hausta julkaistaan ilmoitukset huhtikuun Inarilaisessa ja Inarin kunnan facebook-sivuilla.

Lisätietoja ja ohjeita antaa kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, puh. 040 7767 546.

Lue hakuohjeet tästä: Toiminta- ja kohdeavustusohjeet

Lataa tästä: Avustushakemuskaavake 2019