[]

Kalottikeskus

Kalotin oppimiskeskus-säätiön eli Kalottikeskuksen tarkoituksena on säätiön sääntöjen mukaan osaamisen, ammattitaidon ja koulutuksen tukeminen sekä kehittäminen ensisijaisesti Inarin kunnan alueella. Toiminnallaan säätiö tukee myös koko saamelaisalueen ammatillisen osaamisen kehittämistä ja paikallisten ihmisten elinmahdollisuuksia. Säätiö voi kehittää, tukea ja avustaa uudenlaisia ammatillista osaamista edistämviä toimintoja.

[]

Rahoittaakseen toimintaa säätiö vuokraa pitkäaikaisella vuokrauksella toimistotiloja, lämpimiä varastotiloja ja Itäsiiven asuntoja Kalottikeskuksesta. 

Tilojen vuokraus ja myyntinäytöt


Kalottikeskus, selvitysmies (entinen asiamies) Marja Männistö, marja.mannisto@inari.fi, Gsm +358 (0)400 231 765
Postiosoite: Kalotin oppimiskeskus-säätiö, Piiskuntie 2 (kunnantalo), 99800 Ivalo
Kiinteistön käyntiosoite: Kalottikeskus, Kirkkokuja 14, Ivalo

Säätiön hallitus 6/2017 - 1/2021. Säätiöllä ei ole tällä hetkellä hallitusta.

  •  Anu Avaskari, Inarin kunta, puheenjohtaja .
  • Miia Kärnä, Inarin kunta, varapuheenjohtaja .
  • Tapani Silventoinen, Inarin kunta, jäsen .
  • Hallituksen kokousten pöytäkirjanpitäjänä ja esittelijänä toimi säätiön asiamies Marja Männistö.

Kiinteistö

Inarin kunta lahjoitti säätiölle sen perustamisen yhteydessä Kirkkokuja 14 sijaitsevan koulukiinteistön 1.1.2008. Kalottikeskuksen päärakennuksen tilat ovat vuokrattavissa esim. toimisto-, varasto- ja kokouskäyttöön. Kalottikeskuksen itäsiipi (pihaan tultaessa oikeanpuoleinen siipi) on vuokra-asuntokäytössä. Itäsiivessä on kahdeksan asuinhuoneistoa.

Laskutusohje ja -osoite 1.1.2020 alkaen: 

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja yllä oleviin posti- ja käyntiosoitteeseemme. 

1) Verkkolaskut 

Kalotin oppimiskeskus-säätiö, Verkkolaskuosoite 003721683496, operaattori Maventa (003721291126),  Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH

2) Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja (ei erillisiä liitteitä). Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 21683496@scan.netvisor.fi

3) Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen: 

Kalotin oppimiskeskus-säätiö sr
21683496
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan eikä mikään muu materiaali (esim. kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. 
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla, se antaa selkeimmän lopputuloksetn laskun tietojen tunnsitusta varten
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: