Yritystapahtumat ja -koulutukset

Elinkeinot & kehitys Nordica järjestää, markkinoi ja koordinoi aktiivisesti asiakaslähtöisiä tapahtumia ja koulutuksia yrityksille. Osa koulutuksista on Nordican järjestämiä, mutta me markkinoimme myös toisten järjestäjätahojen yritystapahtumia. Yritykset voivat syötää tapahtumatietonsa itse Inarin kunnan kotisivuilla olevaan tapahtumakalenteriin.

Yrityskoulutukset

Yrityksille kohdennetut koulutusteemat voivat liittyä digitalisaatioon, turvallisuuteen, matkailuun, kansainvälisyyteen tai muuhun inarilaisia yrityksiä kiinnostaviin kehittämisasioihin. Nordicassa otetaan mielellään vastaan yrittäjien toiveita kurssiteemoista. Ilmoitamme yrityskoulutuksista ja -kursseista näillä sivuilla ja kunnan tapahtumakalenterissa.

Yritystapahtumat

Yritystapahtumia ovat mm. vuosittain järjestettävät Inarin hyvinvointipäivä ja Yrittäjänpäivä 5.9. -tapahtuma. Vuoden 2020 Hyvinvointitapahtuma järjestetään 9.5.2020 klo 12-17 Ivalon urheilutalolla. Edellä mainittujen tapahtumavastaava on yritysneuvoja Sanna Aikio.

Seminaarit

Spirit of Inari -matkailuseminaari on kansainvälinen vuosittain järjestettävä matkailutapahtuma, jossa ensimäisenä päivänä matkanjärjestäjät ja matkailuyrittäjät esittelevät matkailutuotteitaan ja toisena päivänä pureudutaan seminaarissa ajankohtaisiin matkailuteemoihin. Teemat vaihtelevat vuosittain. Vuoden 2020 Spirit of Inari -matkailuseminaari järjestetään 12.-13.11.2020 Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa. Matkanjärjestäjä-workshopista vastaa Inari-Saariselkä Matkailu Oy ja seminaaripäivästä Elinkeinot & kehitys Nordica.  Lue lisää seminaarista. 

Messut ja worksopit

Inarin kunta koordinoi Tampereella järjestettäviä Suomen Kädentaidot -messujen Inari-osastoa 13.-15.11.2020.