Inarijärven aarteet -hankkeen nimikilpailu

Inarijärven aarteet, kansainvälisen kestävän matkailun toimintamalli –hankkeessa järjestetään nimi- ja logokilpailu 15.9.- 30.9.2020.

Inarijärven toiminta-aluetta kehitetään kestävän matkailun alueeksi. Inarijärven aarteet -hankkeessa muodostetaan merkki, joka kuvaa aluetta kestävän matkailun kohteena. Nyt etsitäänkin merkille nimeä!

Toiveena on, että merkin nimi kuvastaisi vastuullisuutta ja aluetta. Mielikuvituksen ja kielipään käyttö on sallittua, ja nimen olisi hyvä taipua myös englanninkieliseen käyttöön joko sellaisenaan tai tarvittaessa käännöksenä.

Voittaja valitaan avoimen äänestyksen sekä hanketyöryhmän toimesta. Palkintona on paketti Inarijärven aarteita 1- 2 henkilölle: yöpyminen Wilderness Hotel Inarissa, Inarijärven risteily, kolmen ruokalajin illallinen ravintola Aanaarissa ja AT Naturen luontoretki.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailuun osallistunut tuottaa Inarijärven aarteet, kansainvälisen kestävän matkailun toimintamalli –hankkeen yrityksille merkin, joka koostuu nimestä ja logosta.
2. Merkin nimeen tulisi jollakin tapaa sisällyttää vastuullisuus, ja kielipolitiikka on hyvä huomioida, sillä merkkiä tullaan käyttämään niin koti- kuin ulkomaanmatkailussa. Nimen tulisi siis kääntyä fiksusti englanninkielelle tai olla jo lähtöjään sellainen, ettei sitä tarvitse kääntää ollenkaan. Myös alueen erityispiirteitä pyydetään ottamaan huomioon nimen suunnittelussa.
3. Taustatiedot nimen ja logon suunnittelua varten löytyvät osoitteesta: https://www.inari.fi/fi/palvelut/elinkeino-ja-kehittamispalvelut/hankepalvelut/inarijarven-aarteet-hanke/nimikilpailu.html
4. Kilpailuun osallistunut sitoutuu tuottamaan lopullisen painokelpoisen graafisen tuotoksen, eli logon pyydetyissä tiedostomuodoissa, jotka ovat .pdf, .png, .jpg, .eps sekä värivaihtoehtoina musta sekä valkoinen eri värisiä taustoja varten.
5. Kilpailuun osallistunut valitsee itselleen nimimerkin, jolla osallistuu kilpailuun osallistuneiden anonymiteetin varmistamiseksi.
6. Kilpailuun osallistutaan sähköisesti lähettämällä luonnos sähköpostin liitteenä .jpg-muodossa osoitteeseen eila.rimpilainen@inari.fi. Luonnosta ei saa signeerata eikä siihen merkitä muutoinkaan tekijän nimeä/yhteystietoja tms. vaan .jpg-liitetiedosto tallennetaan/uudelleen nimetään osallistujan nimimerkillä. Sähköpostin tekstikenttään osallistuja kirjaa nimensä sekä yhteystietonsa (sähköposti + puhelinnumero).
7. Kilpailun kautta valmistuvan nimen ja logon käyttöoikeudet siirtyvät hankkeelle ja Inarin kunnalle.
8. Kilpailuaika on 15.9- 30.9.2020, minkä aikana lähetetyt kilpailutyöt huomioidaan.
9. Voittajan valitsemiseksi järjestetään kaikille kuntalaisille avoin nettiäänestys. Äänestys on avoinna 6.10.- 20.10.2020. Äänestyksen linkki jaetaan Inarin kunnan sivuilla Tapahtumat-osiossa sekä Inarin kunnan Facebook-sivuilla ja Elinkeinot ja kehitys Nordican Facebook-sivuilla.
10. Palkintona on paketti Inarijärven aarteet -hankkeessa mukana olevien yritysten palveluita/tuotteita 1- 2 henkilölle: yöpyminen Wilderness Hotel Inarissa, Inarijärven risteily, kolmen ruokalajin illallinen ravintola Aanaarissa ja AT Naturen luontoretki. Palkinnot ovat lunastettavissa aikarajoituksin.

11. Vain sellaiset kilpailutyöt, jotka täyttävät ehdot, huomioidaan.

12. Hanketyöryhmä vahvistaa avoimen äänestyksen tuloksen ja kilpailun voittajan.
13. Kilpailun voittaja voidaan jättää valitsematta, mikäli sopivia kilpailutöitä ei tule. Tästä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.
14. Kilpailuun osallistuneilta kerätään em. henkilötietoja. Näitä tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin kilpailun voittajaan yhteyden ottamiseen. Kerätyt henkilötiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.
15. Inarijärven aarteet –hanke varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä – erityisesti, mikäli säännöt joltain osin katsottaisiin pätemättömiksi.


Lisätiedot nimen ja logon suunnittelua varten

Hankkeen toimintamallin muodostamisen aikana on luotu materiaalia, jota voi käyttää kilpailuun osallistumisen tukena.

Tukimateriaalit

Lisätiedot: 

Inarin kunta / Elinkeinot & kehitys Nordica
Elina Ahola, hankekoordinaattori

elina.ahola@inari.fi
GSM 040 821 2362