01.08.2022 Kokeilemme kunnan omaa sovellusta "Inari Appia" syksyn 2022

Tule mukaan testaamaan, millainen on Inarin kunnan oma sovellus: Inari Appi! Sovelluskokeilun ajatuksena on lisätä vuorovaikutusta ja matalan kynnyksen vaikutusmahdollisuuksia koko Inarin kunnan alueella. Uusi työkalu mahdollistaa palautteenannon, lyhyitä kyselyitä, sekä kunnan tiedotuksen seuraamista helposti älylaitteella. Kokeilu on osa osallisuusohjelman kehittämistä ja Open Agenda osallisuushanketta. Kokeilun avulla pyritään parantamaan alueellista tasa-arvoa kunnassa ja tekemään vaikuttamisesta mahdollista missä tahansa kunnan alueella. Vaikuttaaksesi kunnan asioihin voit suoraan kotisohvalta vastata kyselyihin ja antaa palautetta sinua koskeviin asioihin.

Sovellus on aluksi käytössä lokakuun loppuun asti, jonka jälkeen pohdimme jatkoa saadun palautteen myötä. Sovelluksen jatko riippuu käyttäjäpalautteesta, sekä kunnan työntekijöiltä saadusta käyttökokemuksesta.

Tule mukaan uuteen kokeiluun! Palautetta saa ja pitää antaa, kokeilun tärkein arvo saadaan käyttäjäpalautteen kautta.

Sovellus on aluksi käytössä vain Android-käyttäjille, mutta pyrimme saamaan sen käyttöön mahdollisimman pian myös Applen laitteille. Sovellus löytyy jo playkaupasta nimellä "Inari Appi". Tervetuloa kokeilemaan ja katsomaan uusinta osallisuuskokeilua. Sisältöä lisätään sovellukseen jatkuvasti lisää, eli tässä ei vielä ole kaikki.

Lisätietoja,

Katariina Lehtonen

katariina.lehtonen@inari.fi

0406434305

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: