Elinkeinowebinaariin eilen klo 14.30 jälkeen ilmoittautuneet! Webropolin käyttökatkoksen vuoksi joudumme laittamaan tei...

12.11.2020

Elinkeinowebinaariin eilen klo 14.30 jälkeen ilmoittautuneet! Webropolin käyttökatkoksen vuoksi joudumme laittamaan teille kirjautumisohjeen ja linkin aamupäivän ohjelmaan tähän: Ohjeistus elinkeinowebinaarin aamupäivän osioon klo 9- 12: Kokoonnumme aamupäivällä klo 9:00 alkaen Zoom-alustalla. Alusta on osallistujille avoinna klo 8.45 lähtien. Käytämme webinaarissa keskustelukanavana chattia, johon voi kirjoittaa omia kommentteja ja kysymyksiä. Puhujat vastaavat kysymyksiin puheenvuoronsa lopussa. Liittymisohje Zoom-alustalle: Linkki Zoom-alustalle: https://us02web.zoom.us/j/88348084544… Voit liittyä videotapaamiseen Windows, Mac, Linux, iOS ja Android -laitteilla. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-tunnusta/-käyttäjäprofiilia tai kirjautua Zoomiin. Jos olet käyttänyt Zoomia aikaisemmin, tarkista, että Zoom-sovelluksesi versio on 5.0 tai uudempi. Vanhemmat sovellusversiot lakkaavat toimimasta 30.5.2020. Uusin versio Zoom-sovelluksesta on ladattavissa osoitteesta https://zoom.us/download Avaa linkki www-selaimella. Jos selain kysyy lupaa käynnistää Zoom-sovellus, hyväksy tämä. Zoom-sovelluksen ollessa asennettuna, se käynnistyy automaattisesti. Muissa tapauksissa selainikkunassa on vaihtoehtoiset liittymistavat. Webinaariohjelman löydätte täältä https://www.inari.fi/…/yritykset-muutoksessa-inarin-elinkei…

Tulevaisuusinvestointi

Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus valmistuu vuonna 2022

Kiinteistöön tulee tilat noin 500 oppilaalle (esikoulu, vuosiluokat 1-9), iltapäivätoimintaan sekä lukio-opetukseen. Koulukeskukseen rakennetaan liikuntahalli, kuntosali. auditorio-elokuvateatteri, valmistuskeittiö sekä muita sivistystoimen tarvitsemia tiloja.

Lue lisää

Avoinna arkisin klo 9.00-14.00

Osallisuuskeskus Ainola on kaikille avoin kohtaamispaikka Ivalossa

Ainolasta on saatavilla digiapua tai neuvontaa mm. Kelan ja TE-toimiston tarjoamien palveluiden käyttöön. Ainolan tilat ovat varattavissa veloituksetta yhdistyksille ja muille voittoa tavoittelemattomille toimijoille, jotka edistävät kunnan elinvoimaa, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Tervetuloa tutustumaan

Elämä Inarissa

Lapsiperheiden palvelut

Inari on ihana, turvallinen ja yhteisöllinen paikka elää lasten kanssa. Inarissa on hyvät peruspalvelut kaikille. Meillä on Saariselän laskettelurinteet, hiihtolatuja, jäähalli, uimahalli ja lukuisia lähiliikuntapaikkoja. Täällä toimii Suomen pohjoisin jääkiekkoseura Tunturi-Kiekko ja jalkapalloseura Ivalon palloilijat.

Lue lisää lapsiperheiden palveluista
[]